SZERETNÉTEK MEGMENTENI A HÁZASSÁGOTOKAT?

Ha mindketten szeretnétek, sikerülhet!

MILYEN ÉLETHELYZETBEN TUD SEGÍTENI A HÁZASSÁGI TANÁCSADÁS?

Házassági tanácsadás - nyugodt környezetben

Házassági tanácsadás – Nő a tét

HÁZASSÁGOT SEGÍTŐ LEGSIKERESEBB PROGRAMJAIM

Töltsd újra a házasságotokat – ha eltávolodtatok egymástól és szeretnétek újra közelebb kerülni.

Építsd újra a bizalmat – ha megcsalás történt.

Indítsd erős alapokkal a házasságotokat – házasságkötés előtt vagytok, vagy éppen nemrégen házasodtatok össze.

Ha a férjed vagy feleséged nem szeretne részt venni házassági konzultáción, de úgy érzed, szükséged van segítő beszélgetésre.

A házassági tanácsadásra ITT jelentkezhetsz:

Hívj fel Kapcsolat Díjak

Titoktartás

Ügyfeleimmel mindig kitűzzük az elérendő célokat és konkrét keretet szabunk a házassági tanácsadásnak.
A titoktartást és adataid védelmét nagyon komolyan veszem. Az adatkezelési irányelveim közérthető módon és röviden megfogalmazva itt találod.

MIT TARTOK FONTOSNAK ÉS KÉPVISELEK EGY HÁZASSÁGI TANÁCSADÁSBAN?

 1. A Ti kapcsolatotok kerüljön a középpontba. Ne általános tanácsok alapján döntsetek.
 2. A múltat megismerve, a jelen állapotból kiindulva  a jövőre fókuszáljatok.
 3. Nyugodt környezetben beszélgessetek.
 4. Képzett, pártatlan, gyakorlott párkapcsolati tanácsadó segítsen elkerülni a tipikus, ismétlődő csapdákat.
 5. megoldásokat keressétek, ne a másik hibáztassátok.
 6. Használjátok a legújabb nemzetközi kutatási eredményekre támaszkodó, bizonyított módszereket, mint pl. a Gottmann módszer és a Prepare/Enrich tesztet.
MILYEN EGYÉB LEHETŐSÉGEK VANNAK A HÁZASSÁGI TANÁCSADÁSON KÍVÜL?

Könyvek Videók Események

Hiszem, hogy az emberi boldogság legfontosabb pillére a jól működő, minőségi emberi kapcsolat. Azok a párok, akik jól működő kapcsolatban élnek, bizonyítottan tovább élnek, többet keresnek és gyerekeik kiegyensúlyozottabbak.
Ezért tartom kiemelkedően fontosnak, hogy sokat beszélgessenek a párok. A Nő a tét Magyarországon kizárólagos forgalmazója a Choices beszélgető kártyáknak. Büszke vagyok arra, hogy a párkapcsolatokat innovatív ötletekkel a tanácsadásokon kívül is támogatom.
Beszélgetős kártyák

KI TARTJA A HÁZASSÁGI TANÁCSADÁST?

Keresztúri-Tóth Kriszta párkapcsolati tanácsadás
Keresztúri-Tóth Kriszta vagyok. Kapcsolat mediátor, valamint Prepare/Enrich párkapcsolati tanácsadó. A Nő a tét – párkapcsolati tanácsadó és kommunikációs vállalkozás vezetője.

Még egészen kicsi voltam, amikor kiderült, hogy én segítő típusú ember vagyok, aki ezen a területen fogja megtalálni a helyét a világban. Gyereklányként sokat álmodtam a romantikusan szép életről és szerelemről. Mint sok-sok nő a világon, én is megtapasztaltam, hogy a valóságban rengeteg kihívás elé állít minket a világ: párkeresés, szerelem, munkahely váltás, gyerekvállalás, társam eltemetését, régi barátok elvesztését. Többször kellett újrakezdenem. Megérteni és megoldani a felmerülő problémákat: önértékelés, párkapcsolat ápolása, időgazdálkodás, feltöltődés, stb. 14 éve házasságban élek és két gyerek anyukája vagyok. Minden nap teszek azért, hogy ez így is maradjon. Mert tudom, hogy a megoldás kulcsa én vagyok, senki más!

A munkámban csak egy célt tűztem ki: minél több párnak segíteni, hogy a kapcsolatuk a lehető legjobb legyen. Hiszem, hogy szeretteidnek akkor tudod a legtöbbet adni, ha békében élsz önmagaddal. Hiszem, hogy a párkapcsolatok minősége az egyik legfontosabb pillére az emberek boldogságának. Két diplomám van (Kossuth Lajos Tudomány Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem) és képzett, gyakorlott kapcsolati mediátor vagyok. Gottman (1. szint), EFT (1. szint) és Prepare-Enrich módszertani képzés sikeresen végeztem el. Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetében tanulok. Évente új tréningeken képzem magam, hogy a mostani külföldi kutatási eredmények alapján tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

A párkapcsolatokon változtatás nem megy egyik pillanatról a másikra. Nem egy könnyű folyamat, meg kell dolgozni érte. Sajnos, nem kaphatod meg mástól ajándékba, hiába várod. De ha meg van benned az elhatározás, hogy változtatni szeretnél a jelenlegi helyzeteden, akkor sikerülhet!

MIT ÉRDEMES TUDNOTOK MIELŐTT TALÁLKOZUNK?

 1. Mit jelent a házassági tanácsadás?

A házassági tanácsadás egy több találkozóból álló folyamat. Az ülések döntő részen mindketten részt vesztek, néha külön beszélgetünk majd. Kérdéseket teszek fel, feladatokat kaptok egy jól felépített rendszerben. Segítek Titeket kizökkenni a megszokott gondolati sémákból, más szempontból megvizsgálni a helyzetetek. Felteszem nektek azokat a kényelmetlen kérdéseket, amiket mindig hárítottatok.

 1. Mi történik egy ülésen?

Egy meghatározott struktúra mentén haladva beszélgetünk. Nem engedem, hogy elkalandozzatok a témától. A beszélgetésünknél „eszközöket” (irodalmi szövegeket, grafikákat, filmrészleteket vagy éppen zenét) is használhatunk, hogy a lehető legpontosabban megfogalmazzátok, mi a problémátok és mit szeretnétek elérni.

 1. Mennyi idő alatt érhető el eredmény?

Azt, hogy hány alkalommal fogunk találkozni befolyásolja, milyen típusú problémával kerestél meg. Ezt az első alkalommal megbeszéljük. Általában 5 alkalom után már határozottan érezhető a változás.

 1. Mennyi ideig tart egy találkozó és milyen időközönként találkozunk?

Egy találkozó 90 percet vesz igénybe. Hetente fogunk együtt dolgozni.

 1. Hogyan készüljetek az első találkozóra?

Az első alkalommal fontos, hogy a lehető legpontosabban meg tudjátok fogalmazni mi az a szituáció, amely megoldásához segítséget kértek tőlem.  Ezért kérlek benneteket, mielőtt találkozunk, gondoljátok végig és akár írjátok le azt. Ez alapján fogjuk tudni kialakítani és megbeszélni együttműködésünk célját.

 1. Van olyan eset, amikor nem segít ez a módszer?

Igen. Ahhoz, hogy a házassági tanácsadás segítsen rendezni a kapcsolatotokat, ahhoz elengedhetetlen, hogy mindketten akarjátok a megoldást!

 • Nem szerencsés, ha csak azért vállalja valamelyikőtök, hogy kipipálhassa: “Megpróbáltam, de nem ment.”
 • Ha nem vállaljátok kölcsönösen a felelősséget a párkapcsolatotokért. Tovább folyik egymás hibáztatása, múltbéli sérelmek felemlegetése.
 • Ha már 1-2 alkalom után gyökeres változásokat vársz egy olyan párkapcsolatban, amely hosszú évek alatt jutott oda, ahol most tart.

Keres bátran!

Hívj fel most, hogy már most lefoglaljuk az időpontodat vagy, hogy válaszolni tudjak felmerülő kérdéseidre!
Délelőtti időpontokat is foglalhatsz.
Számom: +36 20 436 0890
Hívj fel Kapcsolat Díjak
Mobiltelefonról a Hívj fel gombra koppintva máris hívhatsz.