Párkapcsolati tanácsadás

Párkapcsolat újratöltő program

Már egy ideje együtt vagytok, és úgy érzed a kapcsolatotok vesztett a kezdeti lendületéből? Válságba került a párkapcsolatotok?

Párkapcsolat újra töltő program – Nő a tét
 • Rengeteg dolgoztok a családért, egymásért. Az egymással eltöltött idő viszont egyre kevesebb. Nincsenek beszélgetések, közös programok kettesben.
 • Eltávolodtatok egymástól. Néha már úgy érzitek, hogy nem is ismeritek egymást.
 • Eltűnt az intimitás a kapcsolatotokból.
 • Úgy érzitek, hiányzik valami az életetekből.
 • Ha meg kell beszélnetek valamit, akkor gyakran veszekedtek. Ilyenkor hibáztatjátok egymást, felemlegetitek a múltbéli sérelmeiteket.

Miben tudok segíteni?

 • Megbeszéljük, hogyan tudtok nagyobb figyelmet és időt fordítani egymásra, hogyan tudjátok rangsorolni a feladataitokat, összehangolni a szerepeiteket.
 • Segítek feltérképezni a párkapcsolatotokat, az erősségeiteket, és hogy milyen területekre kell fokozottabb figyelmet fordítanotok egymásra? Hogyan tudtok az erősségeitekből energiát merítve újra építkezni?
 • Segítek abban, hogy jobban megérthessétek a társatokat. Milyen mintákat látott otthon? Hogyan kezelték a konfliktusaikat? Hogyan kommunikáltak egymással?
 • Tisztázzuk melyek azok a viselkedésminták, amelyeket érdemes elkerülni, mert szinte biztosan a párkapcsolat felbomlásához vezetnek?
 • Megismerhetitek egymás szeretetnyelvét, és megtanulhatjátok beszélni azt.
 • Segítek tudatosítani, hogyan tudjátok elérni, hogy mindketten jól érezzétek magatokat a párkapcsolatotokban. (kommunikáció, konfliktuskezelés)

Miért jó lehetőség számotokra a párkapcsolat újratöltő csomag?

 1. Segít, hogy pontosan, részrehajlástól mentesen megismerjétek a párkapcsolatotokat.
 2. A jelenlegi helyzetből kiindulva a jövőre fókuszál.
 3. Megoldásokat keres. (konfliktus kezelés, kommunikáció, bizalom)
 4. Konkrét célokat tűz ki és öt alkalom alatt elért eredményre koncentrál.

Mit tartalmaz a párkapcsolati program?

5 alkalomból álló beszélgetés sorozatot, amelyet a Prepare/Enrich teszt segíthet.

1. Előkészítő beszélgetés, ahol mindketten jelen vagytok. Elmesélitek, hogy miért kértek segítséget. Ezen az ülésen fogalmazzuk meg a célokat, tisztázzuk a kereteket. Ezt követheti a Prepare/Enrich teszt kitöltése. A tesztről ezen az oldalon találtok részletes információkat:http://noatet.hu/prepareenrich

2. A párkapcsolatotok feltérképezése (teszt kiértékelésének közös átbeszélése) sok területet érintve. (személyiség, kommunikáció, konfliktuskezelés, pénzügyek, szabadidő, szexualitás, gyerekek és szülői szerep, család és barátok, a szerepértelmezés és a lelkiség) Melyek a kapcsolatotok erősségei, és melyek a fejlődési területeitek? Milyen mintákat hoztatok a származási családjaitokból, és ezek mennyire befolyásolnak benneteket még mindig konfliktusaitok megoldásánál?

3. Beszélgetés a pár nő tagjával.

4. Beszélgetés a pár férfi tagjával.

5. Közös, párkapcsolati programot lezáró beszélgetés.

A találkozásaink után feladatokat fogtok kapni, amelyek segíteni fognak benneteket.

Az ülések hetente követik egymást, kivéve a 3. és a 4. alkalmat. Itt lehetőségetek van arra, hogy  egymás után üljetek le velem beszélgetni.

Az ülések időtartama 90 perc.

A párkapcsolati tanácsadás költségeit itt találod:

Díjak

Szeretnéd megmenteni a párkapcsolatotokat?

Keress bátran!