Amikor a szolgáltatásaimat használod, rám bízol bizonyos adatokat. Ennek az Adatvédelmi szabályzatnak a célja, hogy segítsenek Neked megérteni, hogy milyen adatokat gyűjtök, miért gyűjtöm és mire használom ezeket.

A rövid verzió

  • Ha meglátogatod a weblapomat, akkor a látogatás jellemzőiről adatokat gyűjtök. Ilyen adat például, hogy mennyi időt töltöttél el egy oldalon, vagy hogy milyen oldalakat látogattál meg, esetleg hagytál-e megjegyzést, like-ot. Ezeket az adatokat arra használom, hogy jobban megértsem milyen kérdések, problémák foglalkoztatják az embereket általában és hogy ezáltal javítsam a szolgáltatásom minőségét, jelentőségét. Az adatokat általában partnerek, például a Google, Facebook és a weboldalakat karbantartó cégek gyűjtik és kezelik.
  • Ha megkerestél telefonon, email-en vagy személyesen, akkor a kapcsolattartási adataidat gyűjtöm. Ilyen adat például az email címed vagy a telefonszámod. Ennek segítségével tudok válaszolni kérdéseidre, megbeszélni időpont változásokat, számlát kiállítani vagy amennyiben kifejezetten kérted, számodra értékes új ajánlatokat küldeni. Az adatokat én gyűjtöm és mások számára nem adom ki.
  • A konzultációkról jegyzetek készülnek. Ennek célja, hogy jobban oda tudjak figyelni rád és a lehető legtöbbet hozhassuk ki egy ülésből. A rólad készülő jegyzetek biztonsága kiemelkedően fontos számomra, ezért azokat csak papír alapon készítem, széfben elzárva tartom és senki más számára nem adom ki.
  • A személyes adataiddal Te rendelkezel. Ezért bármikor kérheted tőlem azok helyesbítését, törlését, zárolását vagy kiadását. A személyes adatokkal kapcsolatos esetleges incidensekről értesíteni foglak.

A hosszú verzió

Az adatvédelemről közölt hosszabb verziót innen töltheted le.