Nagyon fontosnak tartom, hogy az általam nyújtott szolgáltatásoknál, például párkapcsolati tanácsadás során birtokomba jutott adatokat bizalmasan kezeljem. Amikor a szolgáltatásaimat használod, rám bízol bizonyos adatokat. Ennek az Adatvédelmi Tájékoztatónak az a célja, hogy segítsek Neked megérteni, hogy milyen adatokat gyűjtök, miért gyűjtöm és hogyan kezelem ezeket.

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek hívj fel vagy keress meg e-mailen. Fontos, hogyha nem értetek egyet az adatvédelmi tájékoztatóval, akkor nem tudjátok a szolgáltatásaimat igénybe venni.

A rövid verzió

Az adatokat csak az alább leírt célból gyűjtöm és használom. Ezeket más számára nem adom ki és az itt leírt módokon kívül nem használom fel. Ez alól kivétel a törvényi kötelezettség. Az adataid kezelésében nem csak én, hanem más adatkezelő cégek is részt vesznek (pl. Google).

A személyes adataiddal Te rendelkezel. Ezért bármikor kérheted tőlem azok helyesbítését, törlését, zárolását vagy kiadását írásban (papíron vagy e-mailen). A személyes adataidat, különös tekintettel a párkapcsolati teszt eredményére és rád vonatkozó jegyzetek tartalmát, a párodnak sem adom ki. A személyes adataiddal kapcsolatos esetleges incidensekről (pl. adatlopás) értesíteni foglak.

  • Kapcsolattartási adatok: Ha kapcsolatba léptél velem (telefonon, emailen, vagy időpontot foglaltál a weblapon), akkor a kapcsolattartási adataidat gyűjtöm. Ilyen adat a neved, az email címed és a telefonszámod. Ezek segítségével tudok válaszolni kérdéseidre, vagy időpontot egyeztetni.
  • Konzultációs jegyzetek: A konzultációkról jegyzetek készülnek. Ennek célja, hogy jobban oda tudjak figyelni rád és a lehető legtöbbet hozhassuk ki egy ülésből. A rólad készülő jegyzetek biztonsága kiemelkedően fontos számomra, ezért azokat csak papír alapon készítem és elzárva tartom. A további biztonság érdekében a jegyzeteken nem szerepelnek személyes adatok, csak kódok.
  • Online párkapcsolati tesztek: A konzultáció részeként online teszteket tölthetsz ki. Ezek kitöltésével hozzájárulsz, hogy a teszt eredményeit elektronikusan eltároljam és a tanácsadás alatt felhasználjam. A tesztek kóddal vannak ellátva, amik önmagában nem alkalmasak az azonosításra. A teszteket a személyes adataidtól elkülönítve tárolom, így csökkentve egy esetleges adatlopási esemény negatív hatását.
  • Videó- vagy hang-felvétel készítése a tanácsadás alatt: A minőségi szolgáltatás érdekében írásos engedélyeddel hozzájárulhatsz, hogy videófelvételt készítsek az ülésekről. A videófelvételt a közös munkákban a kommunikációs mintáitok elemzésére használjuk, és az ülésen kívül a szakmai munkám fejlesztésére használom. Természetesen a videófelvétel készítése opcionális és nem feltétele a párkapcsolati tanácsadáson való részvételnek.
  • Weboldal látogatási adatok (cookie): Ha meglátogatod a weblapomat, akkor a látogatás jellemzőiről adatokat gyűjtök. Ilyen adat például, hogy mennyi időt töltöttél el egy oldalon, vagy hogy milyen oldalakat látogattál meg, esetleg hagytál-e megjegyzést, like-ot. Ezeket az adatokat arra használom, hogy jobban megértsem milyen kérdések, problémák foglalkoztatják az embereket általában és hogy ezáltal javítsam a szolgáltatásom minőségét.
  • Weboldal regisztráció és vásárlás: Ha regisztrálsz a honlapomra, megjegyzést írsz egy bejegyzéshez, akkor a nevedet, a jelszavadat és az általad megadott kapcsolattartási és számlázási adatokat tárolom. Ezek segítik az időpont foglalást, a vásárlást, és lehetővé teszi az online vásárolt, letölthető termékek újbóli letöltését. A számlázási adatokat (nevedet és címedet) a számlázás céljából rögzítem.

A hosszú verzió

Az adatvédelemről közölt hosszabb verziót innen töltheted le.