SZERETNÉTEK MEGMENTENI A PÁRKAPCSOLATOTOKAT?

Ha mindketten szeretnétek, sikerülhet!

Párterápia

MILYEN ÉLETHELYZETBEN TUD SEGÍTENI A PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS?

Párkapcsolati tanácsadás párterápia - nyugodt környezetben

Párkapcsolati tanácsadás – Nő a tét

Párterápia

HOGYAN JELENTKEZZ BE?

A párkapcsolati tanácsadásra online tudsz bejelentkezni. Ha kérdésed van, ezen az oldalon sok hasznos információt találsz a tanácsadással, párterápiával kapcsolatban. Ha továbbra is van még kérdésed, akkor nyugodtan hívj fel és szívesen segítek.

Párkapcsolati tanácsadásra ITT jelentkezhetsz:

Időpont foglalás Hívás Kapcsolat Díjak
Számom: +36 20 436 0890

Legsikeresebb csomagjaim

Párkapcsolati felkészítéshez, párkapcsolati feltöltéshez, és az induláshoz nézd meg kedvezményes csomagjaimat.

Titoktartás

Ügyfeleimmel mindig kitűzzük az elérendő célokat és konkrét keretet szabunk a párkapcsolati tanácsadásnak. A titoktartást és adataid védelmét nagyon komolyan veszem. Az adatkezelési irányelveim közérthető módon és röviden megfogalmazva itt találod.

Párterápia

MIT TARTOK FONTOSNAK ÉS KÉPVISELEK EGY PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁSBAN?

  1. A Ti párkapcsolatotok kerüljön a középpontba. Ne általános tanácsok alapján döntsetek.
  2. Használjátok a legújabb nemzetközi kutatási eredményekre támaszkodó, bizonyított módszereket, mint pl. a Gottmann párterápiás módszert, az Érzelem Fókuszú Párterápiát és a Prepare/Enrich módszertant.
  3. A múltat megismerve, a jelen állapotból kiindulva  a jövőre fókuszáljatok.
  4. Nyugodt környezetben beszélgessetek.
  5. Képzett, pártatlan, gyakorlott párkapcsolati tanácsadó segítsen elkerülni a tipikus, ismétlődő csapdákat.
  6. megoldásokat keressétek, ne a másik hibáztassátok.

Párterápia

NEKED VALÓ A PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS?

Itt megtalálsz minden segítséget ahhoz, hogy eldöntsd, segíthet-e neked/nektek a párterápia.

Honnan tudhatod, hogy jó-e a párkapcsolatod?

Habár mindenkinek mást jelent a jó párkapcsolat, ebben a posztomban kérdéseket teszek fel, ami segíthet Neked eldönteni, hogy összességében jó kapcsolatban élsz-e?

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR, HA VALAKI JÓ PÁRKAPCSOLATBAN ÉL?

A jó párkapcsolat nem csak egyszerűen jobb hangulatot és kevesebb stresszt eredményez. Kutatások bizonyítják, hogy a jó párkapcsolatokban élőknek jobb az egészségük, kihat a fizikai állapotukra, sikeresebbek a munkahelyükön és jobb a szexuális életük is. A legjobb hír, hogy a jó párkapcsolat tanulható! Tudj meg többet a pozitív párkapcsolat hatásairól itt!

MIKOR ÉRI MEG SEGÍTSÉGET KÉRNI?

Gottman, amerikai párterapeuta tudományos kutatása kimutatja, hogy a párok általában 6 évvel később jelentkeznek párterápiára, mint kellett volna. Nálam is sajnos több pár mondta már azt, hogy bárcsak hamarabb jöttek volna, akkor még meg tudták volna menteni a kapcsolatuk. Ebben a posztomban részletesen írok erről a kérdésről.

MIT TEGYÉL, HA A PÁRODAT NEM ÉRDEKLI A PÁRTERÁPIA?

A párkapcsolat megjavításához mind a két fél elkötelezettsége szükséges. Lehet, hogy ezek a tanácsok és kérdések segítenek jobban megérteni a párod aggályait.

MILYEN EGYÉB LEHETŐSÉGEK VANNAK A PÁRTERÁPIÁN KÍVÜL?

A párkapcsolati tanácsadás hatékony és személyre szabott módja a párkapcsolat megjavításának. Ettől függetlenül nem az egyetlen módja és lehet, hogy számodra más lehetőségek jobban megfelelnek. Tudj meg ezekről többet egy kattintással!

Előadások Könyvek Blog Videók Infografikák

Kiemelkedően fontosnak tartom, hogy sokat beszélgessenek a párok. A Nő a tét Magyarországon kizárólagos forgalmazója a Choices beszélgető kártyáknak. Büszke vagyok arra, hogy a párkapcsolatokat innovatív ötletekkel a párterápián kívül is támogatom.
Beszélgetős kártyák

Párterápia

KI TARTJA A PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁST?

Keresztúri-Tóth Kriszta párkapcsolati tanácsadás
Keresztúri-Tóth Kriszta vagyok. Párkapcsolati tanácsadó.

Segítő vagyok. Örömet lelek abban, ha mások életét pozitívan meg tudom változtatni. Személyesen is megtapasztaltam, hogy rengeteg kihívás elé állít minket a világ: szerelem, munkahely váltás, gyerekvállalás, társ eltemetése, régi barátok elvesztése. Többször kellett újrakezdenem. Meg kellett értenem és meg kellett oldanom a felmerülő problémákat: önértékelés, párkapcsolat ápolása, időgazdálkodás, feltöltődés, stb. Már 14 éve házasságban élek és két gyerek anyukája vagyok. Minden nap teszek azért, hogy ez így is maradjon. Mert tudom, hogy a megoldás kulcsa én vagyok, senki más!

A munkámban csak egyetlen célt tűztem ki: minél több párnak segíteni, hogy a kapcsolatuk a lehető legjobb legyen. Az ügyfeleim igényei alapján, folyamatosan képzem magam. Két diplomám van (Kossuth Lajos Tudomány Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem) és képzett, gyakorlott párkapcsolati tanácsadó vagyok. Gottman (1. szint), EFT (1. szint) és Prepare-Enrich módszertani képzés sikeresen végeztem el. Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetében tanulok. Évente új, amerikai tréningeken képzem magam, hogy a mostani legújabb, külföldi kutatási eredmények alapján tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

A párkapcsolatokon változtatás nem megy egyik pillanatról a másikra. Nem egy könnyű folyamat, meg kell dolgozni érte. Sajnos, nem kaphatod meg mástól ajándékba, hiába várod. De ha meg van benned az elhatározás, hogy változtatni szeretnél a jelenlegi helyzeteden, akkor sikerülhet!

Párterápia

HOGYAN ZAJLIK A TANÁCSADÁS? HOGYAN KÉSZÜLJETEK?

Hogyan zajlik a tanácsadás?

A párkapcsolati tanácsadás egy több találkozóból álló folyamat. Az ülések általában 90 percesek, heti egy alkalommal. Majdnem minden ülésen mindketten részt vesztek. Kérdéseket teszek fel Nektek, hogy segítek Titeket egymást jobban, más szempontból megismerni. Kérdéseimmel segítek Titeket kizökkenteni a megszokott gondolatmenetből, és lehetővé tenni, hogy más szempontból is megismerjétek a helyzeteteket. Néha ezek a kérdések kényelmetlenek lesznek a haladás érdekében. Teszteket és feladatokat is kaptok egy jól felépített rendszerben.

Mi történik az első alkalommal?

Megbeszéljük a tanácsadás kereteit és a folyamatát. Megkérlek Titeket, hogy meséljetek a kapcsolatotokról (pl hogy hogyan ismerkedtetek meg) és a problémáról, ami miatt eljöttetek hozzám. Ezek alapján elmondom, hogy hogyan javaslom a folytatást. Az ülés után megbeszélhetitek, hogy szeretnétek-e folytatni a tanácsadást vagy sem. Az első alkalom után kerülhet sor például egy részletes párkapcsolati teszt kitöltésére és kiértékelésére, illetve egyéni beszélgetésekre is. Azt, hogy hányszor kell találkoznunk az első tanácsadáson tudjuk megbeszélni. Általában az első pár alkalom elég ahhoz, hogy el tudjátok dönteni, hogy számotokra a tanácsadás hasznos-e vagy nem.

Hogyan készüljetek az első találkozóra?

Az első alkalommal fontos, hogy a lehető legpontosabban meg tudjátok fogalmazni mi az a szituáció, amely megoldásához segítséget kértek tőlem. Ezért kérlek benneteket, mielőtt találkozunk, gondoljátok végig és akár írjátok le azt. Ez alapján fogjuk tudni kialakítani és megbeszélni együttműködésünk célját.
További felkészülés nem szükséges, minden további lépést a tanácsadáson meg tudunk beszélni.

Keres bátran!

Foglald le már most az időpontodat online vagy hívj fel, ha esetleg vannak még kérdéseid!
Az online foglalási rendszer mindig az összes elérhető időpontot tartalmazza, többek között a délelőtti időpontokat is.
Időpont foglalás Hívás Kapcsolat Díjak
Számom: +36 20 436 0890
Mobiltelefonról a Hívás gombra koppintva máris hívhatsz.