Choices – ingyenes telefonos applikáció beszélgetésekhez

Készítettünk egy kis meglepetést Nektek!

Szinte minden párkapcsolatban felmerül, hogy a két ember szeretne egymással több minőségi időt tölteni, még jobban megismerni egymást.  Bizonyított, hogy azokban a párkapcsolatokban, ahol sokat beszélgetnek egymással, boldogabbnak érzik magukat az emberek.

Segítünk, hogy ne fogyjatok ki a témákból. 🙂

Az ingyenesen letölthető telefonos applikáció több csoportba rendezve, közel 200 kérdést tartalmaz.Több témát is megtaláltok, amelyeket megválaszolva mindenki egy kicsit több betekintést engedhet a saját világába.A kérdések között vannak könnyed és fajsúlyosabb témák is, válogassatok kedvetek szerint.

Minden kérdésnél eldönthetitek, hogy megválaszoljátok vagy elteszitek későbbre. Ezt a kártyák jobbra illetve balra húzásával tudjátok megtenni.

A http://www.choices.hu oldalon megtaláljátok a letölt gombot, amire kattintva a Google App store-ba kerültök. Innen tudjátok letölteni az ingyenes applikációt. Egyelőre csak az Android verzió készült el. A rendszer felajánlja majd Nektek, hogy kívánjátok tesztelni vagy sem, erre bátran kattintsatok, mert még a béta verzió működik.

Jó időtöltést!